Om Karivollen

Karivollen er et flott alternativ som passer ypperlig for barnefamilier, lag og foreninger, pendlere og andre som ønsker rimelig overnatting med nærhet til Trondheim sentrum.

Vi tilbyr også hybler for langtidsleie for de som ønsker dette.

Karivollen er perfekt for følgende grupper

Idrettslag/Foreninger

Karivollen er ett ideelt alternativ for idrettslag og foreninger. På vårt motell / vandrerhjem får vi plass til alle uten å spise opp hele turkassen. Vår beliggenhet er fin for de som ønsker å holde seg i aktivitet gjennom oppholdet, i tillegg er avstanden kort inn til Trondheim. Med fine treningsløyper rett utenfor, er mulighetene mange for de som skal sykle, løpe eller gå på ski. Vi har også mange besøkende som skal delta på ridestevner i Trondheim og Trøndelag. Karivollen er behjelpelig med å tilrettelegge for ulike spesielle behov. Det være seg smørebu for skiløpere, sykkelservice og vedlikehold for sykkel osv.

Barnefamilier

Karivollen er et ypperlig alternativ for barnefamilier. Motellet ligger godt avskjermet fra trafikk, og vi har en ideell plassering som gjør det enkelt å delta på ulike utendørs aktiviteter. For eksempel ligger Vassfjellet skianlegg rett i nærheten, og her finner man også flere fine langrennsløyper. Karivollen er i tillegg et fint utgangspunkt til de ulike sykkelrutene Melhus har å by på.

I tillegg har vi mange ridesenter i umiddelbar nærhet for de som er opptatt av det. For de som ønsker å forsøke fiskelykken har vi både sjøen og Gaula som ligger bare noen steinkast unna. Har man lyst til å legge inn en shoppingtur eller ønsker å utforske Trondheim er det kun 10 minutters kjøring til Trondheim sentrum.

Sportsfiske

Gaula byr på ett eldorado for fiskere. Karivollen tar i mot deg eller dere som skal forsøke fiskelykken. Vi stiller vårt kjøkken til disposisjon så du får både renset og tilberedt fangsten. For de som vil ha med fangsten hjem, stiller vi opp med frysere. Karivollen samarbeider med Melhus Jeger og Fiskeforening. For de som kommer langveisfra har vi god offentlig kommunikasjon med tog og buss, og motellet / vandrerhjemmet ligger i umiddelbar nærhet til Trondheim. Karivollen overnatting er også behjelpelig med å arrangere transport for de som har andre transportbehov.

Langtidsleie

Vi på Karivollen ønsker å ta ekstra godt vare på våre pendlergjester. Her trenger du ikke å være bekymret for å gå glipp av måltider, maten er nemlig tilgjengelig døgnet rundt. På denne måten kan du ordne deg mat selv når du har tid. Med våre vaske- og tørkerom kan du også gjøre unna klesvasken i løpet av uka. Kjører du tungtransport, kan du parkere gratis hos oss.

Motellet ligger en kort kjøretur unna Trondheim, og det finnes mange flotte fritidstilbud i området.