UTNE HOTEL`S

PÅSKEFEIRING

Ta påskeferien ved fjorden i nydelige Hardanger!

Utne Hotel inviterer til feiring alle dager i påsken med ulike opplegg! I vårt historiske bygg byr vi deg på ulike aktiviteter som påskekrim, spøkelses vandring og sidersmaking! Det blir ulike menyer med innslag av biff, lam og så klart egg!

Er du nysgjerrig? ta en titt på de ulike dagene under!

PS! dersom du ønsker å være med på flere dager booker du via link i onlinebooking så mange dager du ønsker å besøke oss!

6. APRIL SKJÆRTORSDAG

BIFFAFTEN

Start påskeferien på Utne Hotel!

Skjærtorsdag dekker vertskapet opp til en helaften med biff på menyen. Den perfekte start på årets lange påskeferie. Det blir en stor dessert buffet i etterkant av middagen, med det du måtte drømme om!

Reserver bord på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

7. APRIL LANGFREDAG

PÅSKEKRIM, SIDERSMAKING OG FINE DINING!

Langfredag dekker vi til med hvite duker og servietter! Det blir servert en 5- retters påskemeny. Vi tilbyr også aktiviterer i forkant av middagen for deg som ønsker. Les på siden hvilke aktiviteter du kan delta på under oppholdet langfredag. Det er frivillig, og en kan så klart velge det bort!

Ønsker du å Reserver bord til 5- retters påskemeny gjør du det på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

VI TILBYR ULIKE

AKTIVITETER

Påskekrim på Utne Hotel

I norsk påsketradisjon hører påskekrimmen med, gå flere sammen å kombiner et opphold med mat, drikke og sider hvor dere bruker 2-3 timer som etterforskere i jakten på hvem som drepte Jens Knudsen.

«Jens Knudsen, en mann med mye penger og enda flere fiender blir funnet drept på luksus yachten sin i Oslofjorden etter en fest. Dop, prostituerte, og skjulte motiver gjemmer seg bak fasaden når finans eliten varter opp til fest.»

Kan du løse saken?

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

Sidersmaking – Lær om sider

Har du lyst å lære mer om sider historien i regionen Hardanger? Jon Aga driver og pommelier tar deg med tilbake i tid til da munkene begynte å brygge sider av frukt i Hardanger. Frem til dagens produksjon og distribusjon av norsk sider. Det blir så klart smaking også, ingen er på sider hotellet tørste.

18:00 i siderkjelleren på hotellet!

Pris pr pers 399 ,-

8. APRIL PÅSKEAFTEN

SPØKELSES VANDRING, PÅSKEKRIM OG FINE DINING

Påskeaften dekker vi til festmiddag med hvite duker og servietter! Det blir servert en 5- retters påskemeny. Vi tilbyr også aktiviterer i forkant av middagen for deg som ønsker. Les på siden hvilke aktiviteter du kan delta på under oppholdet påskeafta. Det er frivillig, og en kan så klart velge det bort!

Dersom fint vær er det fine turmuligheter av varierende vansklighetsgrad i kort nærhet til hotellet!

Ønsker du å Reserver bord til 5- retters påskemeny gjør du det på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

VI TILBYR ULIKE

AKTIVITETER

Spøkelsesvanring

Det over 300 år gamle tre bygget har gjennom generasjoner hatt mange besøkende.. Det finnes mange vandre historier fra gjester og betjening om skikkelser og opplevelser som rår på Utne Hotel! Bli med på en vandring i bygget mens Jon forteller om skikkelser som ryktes å gå igjen, og kanskje fornemmer du noe!

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

Påskekrim på Utne Hotel

I norsk påsketradisjon hører påskekrimmen med, gå flere sammen å kombiner et opphold med mat, drikke og sider hvor dere bruker 2-3 timer som etterforskere i jakten på hvem som drepte Jens Knudsen.

«Jens Knudsen, en mann med mye penger og enda flere fiender blir funnet drept på luksus yachten sin i Oslofjorden etter en fest. Dop, prostituerte, og skjulte motiver gjemmer seg bak fasaden når finans eliten varter opp til fest.»

Kan du løse saken?

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

9. APRIL LANGFREDAG

PÅSKEKRIM, SIDERSMAKING OG FINE DINING!

1. Påskedag dekker vi til med hvite duker og servietter! Det blir servert en 5- retters påskemeny. Vi tilbyr også aktiviteter i forkant av middagen for deg som ønsker. Les på siden hvilke aktiviteter du kan delta på under oppholdet langfredag. Det er frivillig, og en kan så klart velge det bort!

Kanskje du ønsker å gå tur i nærområde? Det finnes mange muligheter.

Ønsker du å Reserver bord til 5- retters påskemeny gjør du det på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

VI TILBYR ULIKE

AKTIVITETER

Påskekrim på Utne Hotel

I norsk påsketradisjon hører påskekrimmen med, gå flere sammen å kombiner et opphold med mat, drikke og sider hvor dere bruker 2-3 timer som etterforskere i jakten på hvem som drepte Jens Knudsen.

«Jens Knudsen, en mann med mye penger og enda flere fiender blir funnet drept på luksus yachten sin i Oslofjorden etter en fest. Dop, prostituerte, og skjulte motiver gjemmer seg bak fasaden når finans eliten varter opp til fest.»

Kan du løse saken?

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

Sidersmaking – Lær om sider

Har du lyst å lære mer om sider historien i regionen Hardanger? Jon Aga driver og pommelier tar deg med tilbake i tid til da munkene begynte å brygge sider av frukt i Hardanger. Frem til dagens produksjon og distribusjon av norsk sider. Det blir så klart smaking også, ingen er på sider hotellet tørste.

18:00 i siderkjelleren på hotellet!

Pris pr pers 399 ,-

2. PÅSKEDAG

PÅSKE BRUNSJ

Avslutt påskeferien på Utne Hotel!

2. Påskedag dekker vertskapet opp til en deilig brunsj med kalde og varme pålegg! En fin avrunding av årets påske. Det blir en dessert buffet i etterkant av brunsj, med det du måtte drømme om!

299,- pr pers

Reserver bord på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

6. APRIL SKJÆRTORSDAG

BIFFAFTEN

Start påskeferien på Utne Hotel!

Skjærtorsdag dekker vertskapet opp til en helaften med biff på menyen. Den perfekte start på årets lange påskeferie. Det blir en stor dessert buffet i etterkant av middagen, med det du måtte drømme om!

Reserver bord på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

7. APRIL LANGFREDAG

PÅSKEKRIM, SIDERSMAKING OG FINE DINING!

Langfredag dekker vi til med hvite duker og servietter! Det blir servert en 5- retters påskemeny. Vi tilbyr også aktiviterer i forkant av middagen for deg som ønsker. Les på siden hvilke aktiviteter du kan delta på under oppholdet langfredag. Det er frivillig, og en kan så klart velge det bort!

Ønsker du å Reserver bord til 5- retters påskemeny gjør du det på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

VI TILBYR ULIKE

AKTIVITETER

Påskekrim på Utne Hotel

I norsk påsketradisjon hører påskekrimmen med, gå flere sammen å kombiner et opphold med mat, drikke og sider hvor dere bruker 2-3 timer som etterforskere i jakten på hvem som drepte Jens Knudsen.

«Jens Knudsen, en mann med mye penger og enda flere fiender blir funnet drept på luksus yachten sin i Oslofjorden etter en fest. Dop, prostituerte, og skjulte motiver gjemmer seg bak fasaden når finans eliten varter opp til fest.»

Kan du løse saken?

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

Sidersmaking – Lær om sider

Har du lyst å lære mer om sider historien i regionen Hardanger? Jon Aga driver og pommelier tar deg med tilbake i tid til da munkene begynte å brygge sider av frukt i Hardanger. Frem til dagens produksjon og distribusjon av norsk sider. Det blir så klart smaking også, ingen er på sider hotellet tørste.

18:00 i siderkjelleren på hotellet!

Pris pr pers 399 ,-

8. APRIL PÅSKEAFTEN

SPØKELSES VANDRING, PÅSKEKRIM OG FINE DINING

Påskeaften dekker vi til festmiddag med hvite duker og servietter! Det blir servert en 5- retters påskemeny. Vi tilbyr også aktiviterer i forkant av middagen for deg som ønsker. Les på siden hvilke aktiviteter du kan delta på under oppholdet påskeafta. Det er frivillig, og en kan så klart velge det bort!

Dersom fint vær er det fine turmuligheter av varierende vansklighetsgrad i kort nærhet til hotellet!

Ønsker du å Reserver bord til 5- retters påskemeny gjør du det på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

VI TILBYR ULIKE

AKTIVITETER

Spøkelsesvanring

Det over 300 år gamle tre bygget har gjennom generasjoner hatt mange besøkende.. Det finnes mange vandre historier fra gjester og betjening om skikkelser og opplevelser som rår på Utne Hotel! Bli med på en vandring i bygget mens Jon forteller om skikkelser som ryktes å gå igjen, og kanskje fornemmer du noe!

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

Påskekrim på Utne Hotel

I norsk påsketradisjon hører påskekrimmen med, gå flere sammen å kombiner et opphold med mat, drikke og sider hvor dere bruker 2-3 timer som etterforskere i jakten på hvem som drepte Jens Knudsen.

«Jens Knudsen, en mann med mye penger og enda flere fiender blir funnet drept på luksus yachten sin i Oslofjorden etter en fest. Dop, prostituerte, og skjulte motiver gjemmer seg bak fasaden når finans eliten varter opp til fest.»

Kan du løse saken?

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

9. APRIL LANGFREDAG

PÅSKEKRIM, SIDERSMAKING OG FINE DINING!

1. Påskedag dekker vi til med hvite duker og servietter! Det blir servert en 5- retters påskemeny. Vi tilbyr også aktiviteter i forkant av middagen for deg som ønsker. Les på siden hvilke aktiviteter du kan delta på under oppholdet langfredag. Det er frivillig, og en kan så klart velge det bort!

Kanskje du ønsker å gå tur i nærområde? Det finnes mange muligheter.

Ønsker du å Reserver bord til 5- retters påskemeny gjør du det på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

VI TILBYR ULIKE

AKTIVITETER

Påskekrim på Utne Hotel

I norsk påsketradisjon hører påskekrimmen med, gå flere sammen å kombiner et opphold med mat, drikke og sider hvor dere bruker 2-3 timer som etterforskere i jakten på hvem som drepte Jens Knudsen.

«Jens Knudsen, en mann med mye penger og enda flere fiender blir funnet drept på luksus yachten sin i Oslofjorden etter en fest. Dop, prostituerte, og skjulte motiver gjemmer seg bak fasaden når finans eliten varter opp til fest.»

Kan du løse saken?

Kostnadsfritt for overnattende gjester, gi beskjed ved ankomst om du ønsker å delta!

Sidersmaking – Lær om sider

Har du lyst å lære mer om sider historien i regionen Hardanger? Jon Aga driver og pommelier tar deg med tilbake i tid til da munkene begynte å brygge sider av frukt i Hardanger. Frem til dagens produksjon og distribusjon av norsk sider. Det blir så klart smaking også, ingen er på sider hotellet tørste.

18:00 i siderkjelleren på hotellet!

Pris pr pers 399 ,-

2. PÅSKEDAG

PÅSKE BRUNSJ

Avslutt påskeferien på Utne Hotel!

2. Påskedag dekker vertskapet opp til en deilig brunsj med kalde og varme pålegg! En fin avrunding av årets påske. Det blir en dessert buffet i etterkant av brunsj, med det du måtte drømme om!

Reserver bord på reception@utnehotel.no eller pr telefon +47  53 66 64 00

299,- pr pers