JUL PÅ UTNE HOTEL

Fra 24 november gleder vi oss til å velkomme deg inn på vårt julepyntet hotell i Hardanger.
Den autentiske julestemning venter på deg!

De nostalgiske lokalene fra 1722 setter stemningen for en helhetsopplevelse for sinn og smaker. Som få hotell i Norge har Utne Hotel et lokalt vertskap som alltid passer på gjestene sine. Kun 2 timer fra Bergen, 1 time fra Voss og 40 minutter fra Odda, venter et autentisk julepyntet hotell. Ta med organisasjonen din på et fullverdig julebord i Norges eldste tre hotell! Vi har åpen for reservasjon ukedager og helger. Utne Hotel har 17 unike historiske rom.

JULEOPPHOLD

Tre inn i julevarmen, med knitring fra peisen, kjenn den gode lukten av forberedelsene av julemat på kjøkkenet vårt og finn stemningen. Nyt en 5-retters julemeny presentert av vår driver og kjøkkensjef, Jon Aga. Overnatt i historisk omgivelses, og våkn opp til en deilig julebrunsj.

For firma, grupper og lag ta kontakt på mail for eget tilbud for grupper.

Fra KR. 1874 pr pers i dobbeltrom

5-RETTERS

Nyt en 5-retters meny presentert av vår driver Jon Aga.
Tre inn i julevarmen, kjenn den gode lukten av forberedelsene av julemat på kjøkkenet vårt. Ta med venner eller familie på en minnerik førjulsmiddag hos oss!
Nyt en herlig meny i vår autentiske Restaurant Margaret.

Serveres ordinært 20:00, dersom du har ønske om annet tidspunkt spesifiser det i forespørselen.

Pris KR. 895 pr pers

JULETALLERKEN

Ukedager og søndager i desember tilbyr vi juletallerken
med tradisjonell julemat fra lokale leverandører.Det blir både pinnekjøtt, ribbe, og nydelig tilbehør, inkludert i prisen får du hjemmelaget dessert. Perfekt for grupper, arbeidskollegaer og firma, som ønsker en juleavslutning.

Klokkeslett avtales ved reservasjon.

KR.695 ,- pr pers Voksen

KR. 347,- pr pers  Barn 7-14 år